Web Analytics Made Easy - Statcounter

آقای نقی پور در دیدار با  آقای مردانی آذری و مدیران بیمارستان کودکان مردانی آذر نصب تجهیزات و دستگاه‌های تخصصی در مراکز درمانی و بیمارستانی را زمان بر و پرهزینه دانست و گفت: تجهیزات مورد نیاز پیش از این توسط دانشگاه علوم پزشکی تبریز خریداری شده است و با اولویت بندی صورت گرفته این تجهیزات در کمترین زمان ممکن نصب و مورد بهره برداری قرار می‌گیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی از نصب دستگاه ام آر آی در آینده نزدیک در محل بیمارستان کودکان زهرا مردانی آذر خبر داد و گفت: طبق برنامه ریزی‌های صورت گرفته این دستگاه پیشتر خریداری شده و توسط دانشگاه علوم پزشکی تبریز پس از انجام مراحل تست و کنترل نهایی مورد بهره برداری قرار می‌گیرد.

نقدر حال حاضر بیش از ۲۶۰ نفر از کودکان آذربایجان شرقی و سایر استان‌های همجوار در این بیمارستان بستری هستند و خدمات تخصصی دریافت می‌کنند.

در بحث تامین نیروی متخصص پرستاری مشکلی در این مرکز نداریم و به تعداد کافی پرستار در این مجموعه به کار گرفته شده است و متخصصان ما نیز در مجموعه حضور دارند.

وی با اشاره به اینکه کار‌ها در مجموعه دانشگاه علوم پزشکی تبریز برای خدا انجام می‌شود از آقای مردانی آذری با عنوان نمادی از کار‌های خیرخواهانه در کشور نام برد و گفت: ایشان برای کشور و آذربایجان ظرفیت و پتانسیل بی نظیری هستند و این استان به وجود ایشان افتخار می‌کند.

آقای قیصری نماینده ویژه آقای مردانی آذری نیز در این نشست با اشاره به فعالیت این بیمارستان و پذیرش بیش از ۲۷۵ بیمار گفت: فروردین ماه پارسال وقتی حاج آقا از من پرسیدند در بیمارستان کودکان چند نفر بستری هستند گفتم ۱۷۵ کودک اما امسال در فروردین ماه ۱۴۰۱ شاهد بستری ۲۷۵ کودک و دریافت خدمات درمانی در بیمارستان تازه تاسیس مردانی آذر بودیم.

هدف حاج آقا مردانی آذر نگهداری این بیمارستان به نحو احسن است و در طول تاریخ بیمارستان سازی چنین بیمارستانی با ویژگی‌های منحصر به فرد در ایران ساخته نشده است.

وی با تاکید بر اینکه حاج آقا مردانی آذری خواستار بهره برداری از دستگاه‌های تخصصی همچون ام آر آی، سی تی اسکن و سی تی آنژیو هستند، گفت: نصب و به کارگیری این دستگاه‌ها در کمترین زمان ممکن از جمله دغدغه‌هایی است که حاج آقا مردانی آذر دارند و انتظار داریم به همت دانشگاه این دستگاه‌ها به بهره برداری برسد.

وی وجود وسایل کهنه و فرسوده در بیمارستان را دغدغه دیگر مدیران بیمارستان کودکان اعلام  کرد و گفت: انتظار داریم این وسایل هر چه سریعتر از بیمارستان تخلیه شود.

آقای احمدیان معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تبریز نیز با اشاره به اقدامات صورت گرفته در خصوص تجهیز و راه اندازی این بیمارستان گفت: بیمارستان مردانی آذر به صورت هیات امنایی و با حضور نمایندگانی از طرف حاج آقا مردانی آذر و نمایندگانی از طرف دانشگاه علوم پزشکی تبریز اداره می‌شود و تمام تلاش ما در ماه‌های گذشته تجهیز بیمارستان و خدمات رسانی مطلوب به شهروندان بوده است.

 این بیمارستان مرداد ماه پارسال افتتاح شد اما به واسطه برخی نگرانی‌ها انتقال بیمارستان هنوز انجام نشده بود و با توجه به دغدغه‌هایی که موسس داشتند انتقال بیمارستان با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته در اسفند ماه پارسال انجام شد و بخشی از بیمارستان را به مجموعه جدید منتقل کردیم.

 بخش‌های اورژانس، درمانگاه و دیالیز با توجه به نیاز عموم مردم در بیمارستان سابق همچنان به خدمات‌رسانی ادامه دادند و بیمارستان جدید نیز با بخش‌های جدید اورژانس، درمانگاه، بخش‌های بستری آغاز به کار کرد.

وی با اشاره به نصب دستگاه‌های تخصصی در این بیمارستان گفت: دستگاه‌های ام‌آرآی، سی تی اسکن ۱۲۸ و سی تی آنژیو پیش از این توسط دانشگاه خریداری شده است اما برای نصب این دستگاه‌ها نیازمند حدود ۳۰ میلیارد تومان بودجه هستیم و بدون شک تامین این بودجه کار آسانی نخواهد بود.

 با برنامه ریزی‌های صورت گرفته در فاز اول دستگاه ام آر آی با حداقل هزینه کرد چهار میلیارد تومان در سه ماه آتی به بهره برداری می‌رسد.

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان شرقی تبریز

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی بیمارستان کودکان دانشگاه علوم پزشکی تبریز بیمارستان کودکان بهره برداری مردانی آذری دستگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۰۲۰۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تومور ۱۴ سانتی از کلیه کودک بندرعباسی خارج شد

رییس بیمارستان فوق تخصصی کودکان بندرعباس گفت: عمل جراحی خارج کردن تومور ۱۴ سانتی از کلیه کودک ۲٫۵ ساله در بیمارستان کودکان بندرعباس با موفقیت انجام شد.

به گزارش ایرنا از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان، دکتر امیر حسابی شامگاه شنبه در این راستا افزود: ظهر شنبه هشتم اردیبهشت‌ماه، طی یک عمل جراحی تومور ۱۴ سانتی‌متری از کلیه کودک ۲٫۵ ساله در بیمارستان کودکان بندرعباس خارج شد.

حسابی اظهار کرد: این عمل از بزرگ‌ترین عمل های جراحی کودکان است که پیش از این هم در بیمارستان کودکان بندرعباس انجام شده و تمامی موارد موفقیت‌آمیز بوده است.

فوق تخصص جراحی اطفال بیمارستان فوق تخصصی کودکان بندرعباس نیز که انجام این عمل جراحی را برعهده داشت، گفت: دختر بچه ۲/۵ ساله، ۲ هفته پیش متوجه برآمدگی در شکم شده بود که بررسی‌ها نشان داد، توموری حدود ۱۴ سانتی‌متری در کلیه چپ این کودک وجود دارد.

دکتر سعیده مجیدی افزود: این تومور از نوع بدخیم بود که باید به طور کامل برداشته می‌شد، خوشبختانه عمل جراحی بیمار به‌خوبی انجام شده و حال عمومی کودک مساعد است.

بیمارستان فوق تخصصی کودکان بندرعباس بهمن ماه پارسال با ظرفیت ۱۱۲ تختخواب با حضور رییس جمهور به بهره‌برداری رسید.

عملیات اجرایی بیمارستان فوق تخصصی کودکان بندرعباس در سال ۱۴۰۰ و با همکاری پالایشگاه نفت‌ بندرعباس با هدف ایفای مسئولیت‌های اجتماعی آغاز و در سال ۱۴۰۲ به دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان تحویل داده شد.

با تاکید ریاست جمهور در زمینه توسعه درمان و آموزش پزشکی، این بیمارستان طی ۲ سال تکمیل شد.

عملیات اجرایی و تجهیز این طرح با هزینه‌ای افزون بر پنج هزار میلیارد ریال به اتمام رسید و دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان برای تامین تجهیزات پزشکی و اداری حدود ۲ هزار میلیارد ریال هزینه کرد.

این بیمارستان دارای امکاناتی در تراز استانداردهای جهانی ازجمله بخش‌های اتاق عمل، مراقبت‌های ویژه نوزادان وکودکان، بخش‌های بستری داخلی، جراحی اتاق عمل، عفونی، ریه، خون، سرطان، نورولوژی، قلب، تصویربرداری، رادیولوژی، سونوگرافی، سی تی اسکن، آزمایشگاه و اورژانس است.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: خروج تومور 10 کیلویی از شکم زن 35 ساله توده‌هايي به نام تومور

دیگر خبرها

  • واژگونی مینی بوس در جاده کاشمر ۹ مصدوم بر جا گذاشت
  • مراجعه بیش از ۱۰۰۰ بیمار تنفسی به مراکز درمانی خوزستان
  • مراجعه بیش از یک هزار بیمار تنفسی به مراکز درمانی خوزستان
  • خارج کردن تومور ۱۴ سانتی از کلیه کودک ۲٫۵ ساله
  • تاکید رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان بر تلاش تجهیزات موجود و اتقاء کمی و کیفی ارائه خدمات
  • رشته دندانپزشکی کودکان در قم راه‌اندازی می‌شود
  • تومور ۱۴ سانتی از کلیه کودک بندرعباسی خارج شد
  • مکمل‌های پروبیوتیک شدت صرع را در کودکان کاهش می‌دهد
  • راه اندازی ۲ دستگاه تصویربرداری پیشرفته دربیمارستان‌های کرمانشاه واسلام آباد غرب
  • راه اندازی ۲ دستگاه تصویربرداری پیشرفته در بیمارستان‌های امام رضا (ع)