Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/آذربایجان شرقی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز از آغاز انتقال بیمارستان کودکان تبریز به بیمارستان مردانی آذر خبر داد.

دکتر بهمن نقی پور عصر دوشنبه، ۲۳ اسفندماه در جمع خبرنگاران، در تشریح آخرین وضعیت کرونا در استان، اظهار کرد: از قله موج ششم کرونا عبور کردیم و در وضعیت نزولی این موج قرار داریم.

به گزارش ایسنا، وی با اشاره به کاهش موارد سرپایی و میانگین مرگ روزانه کرونا در استان، افزود: طی یک روز گذشته با کاهش ۲۹ نفری بستری‌های کرونا در استان مواجه بودیم و اکنون ۳۹۳ بیمار در بیمارستان‌های استان بستری هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: سه شهرستان استان در وضعیت قرمز، ۱۱ شهرستان در وضعیت نارنجی و هفت شهرستان در وضعیت زرد قرار دارند.

نقی پور در خصوص وضعیت واکسیناسیون استان، گفت: تاکنون ۹۴ درصد جمعیت استان دز اول، ۸۵ درصد دز دوم و ۴۱ درصد دز سوم دریافت کرده‌اند. واکسیناسیون ۹۰ درصد دانش آموزان ۱۲ تا ۱۷ ساله و ۳۶.۵ درصد پنج تا ۱۲ ساله‌های استان نیز انجام گرفته است.

وی در ادامه با اشاره به پروژه‌های تحقیقاتی و پژوهشی این دانشگاه، اظهار کرد: تولید داروی مزالازین (داروی بیماری التهابی روده) برای اولین بار در کشور توسط محققان بومی تبریز انجام گرفته است. واردات این دارو، سالانه بالغ بر ۲۸۰۰ میلیون دلار ارز از کشور خارج می‌کرد اما اکنون مواد اولیه ساخت این دارو در تبریز تولید می‌شود.

وی هم‌چنین به موفقیت این دانشگاه و مراکز تحقیقاتی زیرمجموعه در جشنواره ملی رازی اشاره کرد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز با تاکید بر این‌که مشکلات بیمارستان‌ها و مراکز درمانی سطح استان در حال بررسی و رفع مشکل است، افزود: برگزاری جشنواره‌های مختلف دانشجویی و برنامه ریزی برای جذب هیات علمی و ارتقای سطح اساتید نیز از جمله اقدامات دانشگاه علوم پزشکی تبریز به شمار می‌رود.

وی با اشاره به مشکلات بودجه‌ای این دانشگاه، ادامه داد: با بدهی‌های سنگین رو به رو هستیم اما با برنامه ریزی‌های انجام گرفته در حال پرداخت آن‌ها هستیم. پروژه‌های مختلف دانشگاه نیز با وجود بدهی‌های قبلی، در حال تداوم و پیشرفت هستند.

وی با اشاره به راه اندازی و افتتاح بیمارستان مردانی آذر در تبریز، گفت: این بیمارستان که به صورت هیات امنایی اداره می‌شود، به مرور شروع به جذب بیمار کرده است.

نقی پور افزود: انتقال بیمارستان کودکان تبریز به بیمارستان مردانی آذر آغاز شده است و تاکنون پنج بخش منتقل شده و مشغول به کار هستند. امیدواریم با راه اندازی رسمی این بیمارستان و تکمیل تمامی بخش‌ها بتوانیم از این ظرفیت بزرگ در جهت کنترل بیماری‌های کودکان در تبریز بهره ببریم.

وی در خصوص آماده سازی بخش درمانی استان در ایام نوروز، ادامه داد: تمامی مراکز درمانی، اورژانس، بهداشت و مراکز واکسیناسیون در ایام نوروز فعالیت کرده و تعطیلی در این مراکز نخواهیم داشت.

وی خاطرنشان کرد: آماده خدمت رسانی به مردم عزیز و مسافران هستیم و حتی در روزهای اول فروردین و ۱۳ فروردین ماه، واکسیناسیون انجام می‌گیرد.

در ادامه دکتر حسین حقائی، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تبریز نیز در خصوص شرایط مسافران خارجی ورودی به استان، گفت: یک مرز هوایی فرودگاه تبریز و دو مرز زمینی نوردوز و جلفا در استان وجود دارد که مسافران ورودی از این مبادی باید حتما تست پی سی آر خود را (حداکثر ظرف ۷۲ ساعت) ارائه دهند.

وی ادامه داد: شرایط خروج از استان و سفر به کشورهای خارجی نیز متفاوت بوده و هر کشور، شرایط مخصوصی دارد. این شرایط در سایت معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تبریز قابل دسترسی است.

وی افزود: اگر واکسن‌های تزریق شده به افراد در کشور مقصد قابل قبول نباشد، مجوز تزریق تا دز پنجم، حداقل با فاصله یک ماه به ما داده شده است.

در ادامه دکتر مسلم نجفی، معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تبریز با اشاره به نظارت‌های این معاونت از بخش دارو و غذا در استان، گفت: مشکل خاصی از بابت این حوزه نداریم.

وی در خصوص تفاوت قیمت برخی از اقلام دارویی نیز افزود:  نرخ داروهای داخلی، ثابت بوده اما نرخ داروهای خارجی بنا بر برند و شرایط متفاوت وارداتی، مختلف است.

 وی در خصوص داروهای ساخت داخل به خصوص داروهای ضدسرطان، ادامه داد: هیچ کمبود کیفیتی برای داروهای بومی نسبت به داروهای مشابه خارجی وجود ندارد. 

نجفی خاطرنشان کرد: ایران یکی از پیشرفته ترین کشورها برای تولید داروهای مختلف است. داروها با تکنولوژی و اطمینان بالا در ایران تولید می‌شوند و اگر وضعیت تحریم نبود، صادرات بخش دارویی کشور در وضعیت بسیار بهتری قرار داشت.

در ادامه دکتر پرویز شهابی، معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی تبریز نیز در خصوص راه حل مشکل ترافیکی خیابان ۱۷ شهریور که مملو از ساختمان‌های پزشکان و آزمایشگاه‌ها است، گفت: مرکز تحقیقات حوادث جاده‌ای در حال پایش و بررسی نقاط حادثه خیز و پرترافیک به خصوص وضعیت خیابان ۱۷ شهریور بوده و به زودی نتایج آن اعلام می‌شود.

وی با بیان این‌که بودجه بخش پژوهش و فناوری دانشگاه به درآمد دانشگاه بستگی دارد، افزود: سالانه ۲۰ میلیارد تومان از طریق دانشگاه به معاونت پژوهش و فناوری تخصیص می‌یابد و بودجه دیگری نیز به صورت سالانه از طریق وزارتخانه به بخش پژوهش دانشگاه تزریق می‌شود.

در ادامه دکتر علی عبادی، سرپرست مدیریت امور بیماری‌ها و مراکز تشخیصی و درمانی دانشگاه علوم پزشکی تبریز نیز گفت: در هیچ کجای دنیا، ۱۰۰ درصد نسخ به صورت الکترونیکی صادر نمی‌شوند.

وی در خصوص وضعیت نسخ الکترونیکی استان، گفت: پس از ابلاغ قانون تغییر نسخ کاغذی به الکترونیکی در کشور، بیمه‌ها همکاری جامع و کامل با دانشگاه دارند.

وی افزود: بالای ۹۰ درصد نسخ در بخش بیمه سلامت، الکترونیکی شده ولی هنوز در تکمیل این طرح در حوزه بیمه تامین اجتماعی مشکل داریم.

وی خاطرنشان کرد: هر کدام از بیمه‌ها، پنل مخصوص به خود را دارند و پزشک باید بنا بر هر پنل اقدام به نوشتن نسخه الکترونیکی کند. 

عبادی گفت: قانونگذار، زمان تکمیل نسخ الکترونیکی را تا اردیبهشت ماه تمدید کرده و تلاش می‌کنیم تا آن زمان، خلاهای موجود را حل کنیم. مثلا ۸۵ نقطه کور در استان داریم که به اینترنت وصل نمی‌شوند و امکان برقراری ارتباط وجود ندارد.

وی در ادامه با بیان این‌که وضعیت بیمارستان‌های استان ماهانه بررسی می‌شوند، گفت: حداقل‌های لازم را در رعایت بهداشت در مراکز درمانی و بیمارستانی در استان رعایت می‌شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی کرونا در ایران دانشگاه علوم پزشکی تبریز بیمارستان مردانی آذر ادامه دکتر مراکز درمانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۹۲۷۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

با دقت در نحوه خوابیدن به خواسته‌های درونی خود پی ببرید

نحوه خوابیدن هر کس نشان‌دهنده بسیاری از اطلاعات درباره شخصیت درونی او است. ممکن است آنچه احساس می‌کنید و آنچه فکر می‌کنید می‌خواهید کاملاً برعکس آنچه آگاهی درونی شما می‌خواهد باشد؛ بنابراین چنانچه نحوه خوابیدن شما یک تعبیر را برای شما نشخص کرد که با شخصیت ظاهری شما همخونی نداشت جای تعجب نیست.

انواع نحوه خوابیدن و تعبیر آن

چنانچه تا کنون به نحوه خوابیدن خود و اطرافیانتان دقت نکرده‌اید، با خواندن این مقاله و کمی دقت به طرز خوابیدن خود و دیگران می‌توانید شناختتان را از شخصیت درونی بالا ببرید. ما در اینجا حالت‌های رایج خوابیدن را بررسی می‌کنیم و به صورت جداگانه به شما می‌گوییم که در مردان و زنان این طرز خوابیدن چه معنایی دارد.

شکل جنینی

در این وضعیت فرد همانند یک نوزاد در رحم به صورت حلقه زده خوابیده و دست‌ها را در گردن یا بین پا‌ها در کنار هم نگه می‌دارد. این مدل که رایج‌ترین وضعیت خواب است، نشان دهنده عادی‌ترین نوع شخصیت است. چنین مردان و زنانی عموماً افرادی امن و متعادل هستند.

شکل جنین در زنان: زنانی که به شکل جنینی می‌خوابند، افرادی فوق العاده دوست داشتنی و شیرین هستند. آنها زنانی سر سخت، خونگرم و در عین حال حساس هستند. این زنانی در عین شخصیت مخکمی که دارند گاهی خجالتی بوده و به راحتی به دیگران اعتماد نمی‌کنند. آنها برای فروتنی، نجابت و صداقت ارزش قائل هستند.

شکل جنینی در مردان: مردانی که به شکل جنینی می‌خوابند، عاشق مادرشان هستند و هرگز بزرگ نمی‌شوند. این افراد دوست دارند توسط کسی کنترل شوند و کمتر به خود اجازه خیانت می‌دهند.

شکل تسلیم

در این وضعیت افراد روی شکم می‌خوابند و دستان خود را در حالت تسلیم صاف روی تخت قرار می‌دهند. سر آنها را غالبا به چپ یا راست چرخانده شده است. این افراد بسیار راحت هستند و وضعیت خواب آنها نشان می‌دهد که در سرزمین رویایی هستند و صحنه‌هایی را تجسم می‌کنند که قلبشان را به آواز می‌خواند و چشمانشان را با شادی می‌خنداند.

شکل تسلیم برای زنان: زنانی که اینگونه می‌خوابند رمانتیک‌های درمان ناپذیری هستند. آنها همیشه رویای مردی سوار بر اسب را دارند و به ندرت ناامید می‌شوند، چرا که آنها خوش‌بین‌های ابدی هستند. خانم‌های متاهلی که به این شکل می‌خوابند معمولا خیلی عاشق همسرشان هستند. این یک وضعیت خواب شاد و رها است.

شکل تسلیم برای مردان: مردانی که روی شکم می‌خوابند، معمولاً شوهران خوبی هستند. آنها عاشق، اما در عین حال ساده هستند. در عشق دوست دارند وقت بگذارند و عجله کردن آنها برای ازدواج ایده بدی است.

شکل رهایی

در این وضعیت فرد هر دو پا و دست را به بیرون رها کرده است که در واقع این نشان دهنده روحیه آزاد آن فرد است. فردی که به این حالت می‌خوابد در قید هنجار‌های جامعه و محدودیت‌های فرهنگی یا خانوادگی خود را احساس نمی‌کند. چنین افرادی معمولاً ماجراجو و شجاع هستند. اما در عین حال می‎ توانند خشن و پوست نازک باشند و اصلا انتقاد پذیر‌های خوبی نیستند.

شکل رهایی برای زنان: زنانی که به این شکل می‌خوابند، بسیار ماجراجو هستند و حاضرند به همه چیز فرصت دهند.

شکل رهایی برای مردان: مردانی که اینگونه می‌خوابند، اشتیاق پنهانی برای فرار و انجام کار‌های خود دارند. بسیاری از آنها اغلب این کار را انجام می‌دهند - در سراسر جهان بادبانی می‌کنند، از قله اورست صعود می‌کنند یا کانال مانش را شنا می‌کنند. مردانی که به این شکل می‌خوابند، دوستان فوق‌العاده‌ای پیدا می‌کنند و به دوستی خود بسیار پایبندند.

شکل کُنده

در این وضعیت فرد به پهلو درازکشیده و هر دو دست خود را در کنار قرار داده است. چنانچه به این شکل می‌خوابید؛ محدودیت‌‎های درونی و زنجیره‌های نامرئی دارید که شما را به اصول پایبند کرده است. شما احساس آزادی نمی‌کنید و بر روان شما قوانین ناخودآگاه قدرتمندی حاکم است که ممکن است فرهنگی، مذهبی یا سنتی باشد. چنین افرادی عموماً ساکت و محجوب هستند و غالباً زمینه‌های اخلاقی بالایی را برای دیگران ایجاد می‌کنند.

شکل کنده برای زنان: زنانی که به این شکل می‌خوابند، افراد زیبایی هستند که تعامل خوبی با دیگران دارند. این زنان معمولاً از ریسک کردن می‌ترسند و تمایلی به ماجراجویی ندارند، به راحتی به مردم اعتماد می‌کنند و ممکن است تا حدی ساده لوحی تلاقی شوند.

شکل کنده برای مردان: مردانی که به این شکل می‌خوابد احتمالاً نوعی نظم و انضباط خاصی در زندگی خود دارند. این مردان زندگی منظمی دارند و آرامش را در سنت و هنجار‌های رفتاری می‌یابد.

شکل عاشقانه

در این وضعیت افراد به پهلو می‌خوابند و هر دو دست خود را به سمت بیرون دراز کرده و روی بالش تکیه داده‌اند. پا‌های آنها صاف دراز است و صورت‌شان به ندرت در بالش فرو می‌رود و در عوض صورت اغلب به سمت بالا برگشته است. این حالت خواب عاشقانه است.

شکل عاشقانه برای زنان: زنانی که بدین شکل می‌خوابند عاشق غافلگیر شدن هستند و در مورد خیلی چیز‌ها ذهن باز دارد. آنها عاشق دوست داشتن و دوست داشته شدن هستند.

شکل عاشقانه برای مردان: مردانی که به این شکل می‌خوابند بسیار حساس و با احساس هستند و چنانچه در عشق شکست بخورند افسرده شده و حتی ممکن است مدتی خانه نشین شوند.

شکل آرزومند

در این وضعیت فرد به پهلو می‌خوابد و هر دو بازو به آرامی در کنارش قرار گرفته و سرش به آرامی روی بالش قرار می‌گیرد. در تمام طول شب، افرادی که بدین شکل می‌خوابند در تمام طول شب وضعیت خود را حفظ می‌کنند و صبح‌ها با مو‌هایی که تقریباً در جای خود قرار دارند از خواب بیدار می‌شوند. اغلب افرادی که به این صورت می‌خوابند خودشیفته و مغرور هستند و خود را از نژاد برتر می‌دانند.

شکل آرزومند در زنان: زنانی که بدین صورت می‌خوابند، راحت و بسیار اجتماعی هستند و با اکثر مردم کنار می‌آیند.

شکل آرزومند در مردان: مردانی که بدین شکل می‌خوابند اغلب خوش اخلاق، پر زرق و برق، جذاب و اجتماعی هستند، در همه مهمانی‌های سرگرم کننده هستند و به راحتی با جمعیت حرکت می‌کنند.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی وبگردی

دیگر خبرها

  • با دقت در نحوه خوابیدن به خواسته‌های درونی خود پی ببرید
  • تلقیح و تزریق بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان 
  • مراجعه بیش از ۱۰۰۰ بیمار تنفسی به مراکز درمانی خوزستان
  • مراجعه بیش از یک هزار بیمار تنفسی به مراکز درمانی خوزستان
  • بازگشت به دنیای صدا بازگشت شنوایی ۱۰۶ کودکان با کاشت حلزون شنوایی در زاهدان
  • ثبت ۲۶ هزار و ۵۷۸ ماموریت توسط اورژانس تهران در هفته گذشته
  • ترجیح آزمایشگاه‌های تشخیص طبی به تعطیلی مراکز تا ادامه فعالیت
  • ۴۲ هزار کودک سرطانی در «محک» در حال درمان هستند
  • لوسمی رایج‌ترین سرطان کودکان/ ۶۵ تا ۷۰ درصد کودکان مبتلا به سرطان در ایران درمان می‌شوند
  • سازمان تامین اجتماعی به حداقل تعهدات درمانی خود در خصوص بیمه شدگان در شوش و کرخه عمل کند